Ole poloketi ole la e maua ai le 2.5 megawatts ole malosi mama

Galue-Solar-Project

O se tasi o galuega sili ona fou ma galulue faʻatasi i le talaʻaga o matu i sisifo o Ohio ua faʻaogaina!O le uluai nofoaga o le gaosiga o le Jeep i Toledo, Ohio ua suia i le 2.5MW solar array o loʻo gaosia ai le malosi faʻafouina ma le sini o le lagolagoina o le toe faʻaleleia o le pitonuʻu ma fatuina punaoa e faʻafetaui ai manaʻoga o tagata lautele.

O se fa'aeaea le tu'uina atu o Amerika mama ma fa'atatau#Faasologa6sola modules mo lenei poloketi, ma galulue faʻatasi ma a tatou paagaYaskawa Solectria Solar,GEM Malosiaga,JDRM Inisinia,O le Mannik & Smith Group, Inc.,Risin Energy Co.,maTTL Associates.

 

E tusa ma le 2.5 megawatts o le malosi mama o le la o loʻo fesoasoani nei i le eletise a Dana Inc.'s 300,000-square foot axle assembly plant i totonu o se paka tau pisinisi o loʻo i luga o le nofoaga o le fale muamua o le Jeep i fafo o le I-75 i Toledo.

O le fausiaina o le 21,000-solar panel array i luga o le Overland Industrial Park na maeʻa ia Aokuso talu ai ma na faia ai le suʻega o le laina laina i le ogatotonu o Tesema, na fai mai ai ofisa o le poloketi.Na fesoasoani Toledo Edison e faamaopoopo le tu'ufa'atasiga o le laina fa'atasi ma le fale o Toledo Driveline a Dana ma le "sui na fuli" ina ia mafai ai ona gaosia le eletise.

O panels na foaʻi mai e le First Solar Inc., o loʻo i ai le fale gaosi la i Perrysburg Township.O le a faʻatau e Dana le malosiaga e gaosia e panels, ma o tupe o le a tufatufa atu e fai ma foaʻi i faʻalapotopotoga faʻapitonuʻu o loʻo galulue e faʻaleleia pitonuʻu i totonu ma lata ane i le paka o pisinisi.

O lo'o fa'atatauina o le malosiaga mai panels e mafai ona maua ai le sili atu i le $300,000 i tausaga ta'itasi.

O tupe maua mai le faatauina atu o le eletise o le a teu i le Solar Toledo Neighborhood Foundation a le Greater Toledo Community Foundation, lea o le a mulimuli ane tufatufaina atu fesoasoani.

O le fa'asologa o le mea moni e lua nofoaga, o le itu i matu ma le itu i saute.O le tapenaina o le nofoaga i matu na amata ia Setema 2019 ma panels na faʻapipiʻiina ia Iuni o le tausaga talu ai, ae o galuega faʻatasi i le itu i saute na maeʻa ia Aukuso.

O le poloketi o se taumafaiga galulue faʻatasi, faʻatasi ai ma panels na tuʻuina atu e le First Solar, inverters na saunia e Yaskawa Solectria Solar, ma le mamanu ma le fausiaina o auaunaga na tuʻuina atu e le GEM malosi, JDRM Engineering, Mannik Smith Group, ma TTL Associates.

O le 80-eka falegaosi paka o lo'o umia e le Toledo-Lucas County Port Authority.


Taimi meli: Feb-01-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou