LONGi Solar o lo'o tu'ufa'atasia le malosi ma le Invernergy e fausia le la e fausia ai le 5 GW/tausaga fale gaosi fa'aola i Pataskala, Ohio.

Longi_Larger_wafers_1_opt-1200x800

LONGi Solar ma Invenergy o loʻo o mai faʻatasi e fausia se fale gaosi 5 GW i le tausaga i Pataskala, Ohio, e ala i se kamupani fou faʻavae,Fa'amalamalama Amerika.

O se faʻasalalauga faʻasalalau mai le Illuminate fai mai o le mauaina ma le fausiaina o le fale e tau $ 220 miliona.Fai mai Invenergy na latou faia se tupe e $600 miliona i le fale.

O le Invenergy o lo'o ta'ua o le 'taula' tagata fa'atau.O le LONGi o le kamupani sili ona tele i le lalolagi e gaosia masini fa'aola.O le Invenergy o lo'o i ai le fa'aogaina o le 775 MW o fale sola, ma e 6 GW o lo'o fa'atumauina nei.Invenergy ua atia'e pe tusa ma le 10% o va'a malosi a le Iunaite Setete ma le savili.

Fai mai Illuminate o le fausiaina o le fale e maua ai le 150 galuega.O le taimi lava e tamoʻe ai, e manaʻomia le 850 tagata e faʻaauau pea.O le a gaosia uma i luga o le saite ia masini e tasi ma fa'alua fa'a-sola.

O le auai o Invenergy i le gaosiga o le lao loʻo mulimulitaʻi i se faʻataʻitaʻiga faʻaalia i le maketi a Amerika.E tusa ai ma le Solar Energy Industries of America "La & Teuga La'au Sapalai Filifiliga”, O le aofa'iga atoa a le Invenergy a le US solar module assembly e silia ma le 58 GW.O lea fuainumera e aofia ai ma fale ua fuafuaina fa'apea ma fale o lo'o fausia pe fa'alauteleina, ma e le aofia ai le gafatia mai le LONGi.


Ata: SEIA

E tusa ai ma fa'aaliga fa'alekuata a LONGi, o lo'o fa'amoemoe le kamupani e o'o atu i le 85 GW le malosi o le gaosiga o le la i le fa'ai'uga o le 2022. O le a avea ai LONGi ma kamupani fa'apipi'i tele i le lalolagi.O le kamupani ua leva ona avea ma se tasi o le lapo'a tele ma gaosiga sela.

O lena sainia talu ai nei le Tulafono o le Fa'aitiitia o Inflationofo atu i le au gaosiga o le la se aofa'iga o fa'aosofiaga mo le gaosiga o masini fa'aola i le Iunaite Setete:

  • Sel sola - $0.04 i le watt (DC) o le gafatia
  • Pepa masi fa'aola - $12 ile mita faatafafa
  • Solar grade polysilicon – $3 i le kilokalama
  • Polymeric backsheet- $0.40 i le sikuea mita
  • Module o le la - $0.07 i le watts o lo'o iai nei o le malosi

Fa'amaumauga mai le BloombergNEF o lo'o fa'ailoa mai ai i totonu o le Iunaite Setete, e tusa ma le $84 miliona le tau o le fa'apotopotoga o le la mo le kigawatt ta'itasi o le gaosiga fa'aletausaga.E tusa ma le $23 miliona i le gigawatt le tau o masini fa'apipi'i, ae o tau o totoe e alu i le fausiaina o fale.

Fai mai le mekasini a le pv Vincent Shaw, o masini na fa'aogaina i laina fa'atauga a le monoPERC a Saina na fa'apipi'iina i Saina e tusa ma le $8.7 miliona i le gigawatt.

O le 10 GW solar panel fale gaosi oloa na fausia e LONGi na tau $349 miliona i le 2022, e le aofia ai tau o fanua.

I le 2022, na faʻasalalau ai e LONGi le $ 6.7 piliona o le lotoa o le lagaosia le 100 GW ole la ma le 50 GW ole sola ile tausaga


Taimi meli: Nov-10-2022

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou