170 PV panels faʻapipiʻi i luga o le taualuga o loʻo aumaia le aofaʻi atoa o le masini i le 90.1 kW i Ribeirão Preto-SP, Pasila.

E pei o le tele o tagata gaosi oloa, o lenei kamupani i Ribeirão Preto-SP, Pasila e maualuga foi le pili eletise.Ae ina ua uma ona fesoasoani le ISA ENERGY ia i latou e tuʻufaʻatasia lenei faʻaogaina o le malosi o le la, ua latou faia nei laʻasaga tetele i le faʻaititia o tau.

170 PV panels faʻapipiʻi i luga o le taualuga o loʻo aumaia le aofaʻi atoa o le masini i le 90.1 kW, ae o se#GrowattMAX 75KTL3 LV inverter ma#Risin Soso'o Solarfa'aauau pea ona tu'uina atu le faiga ma le malosi o le la.Faatasi ai ma le lelei o le gaosiga o le malosi ma le maualuga o tupe maua, ua latou faia se filifiliga sili e alu ma Growatt ma Risin.

 

170 PV panels faʻapipiʻi i luga o le taualuga o loʻo aumaia le aofaʻi atoa o le masini i le 90.1 kW i Ribeirão Preto-SP, Pasila (1)

170 PV panels faʻapipiʻi i luga o le taualuga o loʻo aumaia le aofaʻi atoa o le masini i le 90.1 kW i Ribeirão Preto-SP, Pasila (2)

170 PV panels faʻapipiʻi i luga o le taualuga o loʻo aumaia le aofaʻi atoa o le masini i le 90.1 kW i Ribeirão Preto-SP, Pasila (3)

 


Taimi meli: Me-24-2022

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou