10 MWdc Ausetalia pito i luga ole fale ole la ua sauni e ki

Le tele tele a Ausetalia o lo'o fa'apipi'i i luga ole la PV - fa'aalia ai le mata'ina 27,000 panels o lo'o salalau ile toeitiiti atoa le 8 heta o le taualuga - ua lata ina mae'a ma le tele 10 MWdc system ua fa'atulaga e amata fa'agaioia i lenei vaiaso.

O le 'ola pito i luga' a Ausetalia ua sauni e ki

O le 10 MWdc rooftop solar system, o loʻo faʻasalalau i luga o le taualuga o le Australian Panel Products '(APP) fale gaosi oloa i New South Wales (NSW) Central West, ua sauni e sau i luga ole laiga i le vaiaso nei ma Newcastle-based engineering, procurement and construction (EPC). ) o lo'o fa'amauina e le kamupani le earthconnect o lo'o o'o i le fa'ai'uga o le fa'atonuina o le fa'aogaina o le la PV fa'apipi'i tele i Ausetalia.

“O le a 100% a matou galuega i le malologa o le Kerisimasi,” o le tala lea a le earthconnect's Mitchell Stephens i le pv magazine Australia.“Ua matou i ai i le vaega mulimuli o le faʻatonuina, ma faʻamaeʻaina a matou siaki lelei mulimuli i lenei vaiaso, ina ia mautinoa o loʻo lelei mea uma e pei ona tatau ai aʻo leʻi faʻamalosia atoatoa."

Fai mai le Earthconnect, a mae'a ona fa'atonu le faiga, ma fa'amautu ma fa'amaonia le feso'ota'iga, o le a fa'amalosia ai le faiga, ma o'o atu ai loa i le auaunaga tau tupe.

O le 10 MWdc system, lea ua fa'ata'avaleina i vaega e lua, ua fa'apipi'i i luga o le taualuga o le fale gaosi oloa a Ausetalia a le APP i Oberon, e tusa ma le 180 kilomita i sisifo o Sini.

O le laasaga muamua o le poloketi, lea na faʻapipiʻiina pe a ma le lua tausaga talu ai, na maua ai le 2 MWdc solar system ae o le laasaga lata mai ua faʻateleina ai le malosi o le gaosiga i le 10 MWdc.

O le faʻaopoopoga e aofia ai le 21,000 385 W modules faʻasalalau i luga o le 45 kilomita o le faʻapipiʻiina o nofoaafi, faʻatasi ma 53 110,000 TL inverters.O le faʻapipiʻi fou e tuʻufaʻatasia ma le 6,000 solar modules ma 28 50,000 TL inverters na fausia ai le uluai faiga.


O le 10 MWdc system e aofia ai toetoe lava 8 hectares o taualuga.Ata: earthconnect

“O le tele o le taualuga na matou ufiufi i paneli e lata i le 7.8 hectares … e matua tele lava,” o le tala lea a Stephens."E manaia tele le tu i luga i luga o le taualuga ma tilotilo i ai."

O le tele o le rooftop solar PV system e fa'amoemoe e maua ai le 14 GWh o le malosi mama i tausaga ta'itasi, e fesoasoani e fa'aitiitia le fa'aosoina o le kaponi e tusa ma le 14,980 tone i tausaga ta'itasi.

Fai mai Stephens, o le faʻaogaina o le sola i luga o le fale o se manumalo mo le APP, e maua ai le malosi mama ma faʻateleina uiga o le nofoaga.

“E le tele ni fale tetele e pei o lenei i Ausetalia o lea e mautinoa lava e manumalo,” o lana faaaliga lea."O loʻo faʻasaoina e le kalani le tele o tupe i le malosi e faʻaaoga ai se avanoa e leai se aoga e maua ai le tele o le malosi mama."

O le Oberon system e fa'aopoopo i le APP ua mae'a ona mata'ina le fa'aogaina o le la i luga o le fale, lea e aofia ai le fa'apipi'iina o le la 1.3 MW i lona fale gaosi Charmhaven ma le tu'ufa'atasia o le 2.1 MW o le gaosiga o le malosi o le la i lona fale Somersby.

APP, lea e aofia ai le polytec ma Structaflor brands, o loʻo faʻaauau pea ona fausia lona malosiaga faʻafouina faʻatasi ma le earthconnect e faʻapipiʻi ai le isi 2.5 MW o galuega faʻapipiʻi i luga o le fale i le afa muamua o le 2022, e tuʻuina atu ai i le gaosi oloa se tuʻufaʻatasia o le PV solar PV e tusa ma le 16.3. MWdc ole gaosiga ole la.

Ua fa'aigoaina e le Earthconnect le polokalama APP o le fa'aoga pito i luga o le fale aupito tele i Ausetalia, ma e mautinoa lava e mata'ina i le sili atu ma le faatoluina le lapo'a o le fa'apipi'iina o le 3 MW solar panel i luga o le taualuga o le fale.Moorebank Logistics Parki Sini ma e fa'aitiitia ai le 1.2 MW o le la o lo'o fa'apipi'i i lugaO le taualuga lautele o Ikea Adelaidei lona faleoloa e lata ane i Adelaide Airport, i Ausetalia i Saute.

Ae o le fa'aauau pea o le fa'aogaina o le rooftop solar, o lona uiga e le o toe mamao ona fa'amalumalu ai lea i le Green energy fund CEP.Energy i le amataga o lenei tausaga fa'alauiloa.o lo'o fuafua e fausia se fa'ato'aga e 24 MW rooftop solarma se maa fa'ata'oto e mafai ona o'o atu i le 150 MW i luga o le nofoaga o le fale gaosi ta'avale muamua a Holden i Elizabeth i Ausetalia i Saute.


Earthconnect na tu'uina atu le 5 MW Lovedale Solar Farm i NSW.Ata: earthconnect

O le APP system o le poloketi ta'ito'atasi pito sili ona tele na tu'uina atu e le earthconnect, lea e i ai se fa'asoa e sili atu i le 44 MW o fa'apipi'i la, e aofia ai le5 MW Lovedale Solar Farmlatalata i Cessnock i le itulagi o NSW Hunter Valley, e tusa ma le 14 MW o poloketi PV faapisinisi ma sili atu nai lo le 17 MW o mea e nonofo ai.

Na taʻua e le Earthconnect, o le poloketi o loʻo i le taimi ma le paketi e ui lava i faʻalavelave e mafua mai i le faʻamaʻi o le Covid-19, leaga o le tau ma faʻalavelave i le sapalai sapalai.

"O le luʻitau tele mo le faʻaaogaina o le faʻamaʻi," o le tala lea a Stephens, ma faʻaalia ai o le lokaina na faʻafaigata ai le faʻamaopoopoina o le aufaigaluega ae o tagata faigaluega na onosaʻia tulaga malulu i le taumalulu.

Le fa'amaumauga leleimataupu e uiga i le tuuina atu modulena aʻafia ai foi le poloketi ae na fai mai Stephens e naʻo le manaʻomia o le "faʻasolosolo solo ma toe faʻaleleia".

"E tusa ai ma lena mea, na matou faʻataunuʻuina le poloketi e aunoa ma se faʻatuai tele i le tuʻuina atu ona o le tele tele," o lana tala lea.


Taimi meli: Tes-24-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou