Canadian Solar fa'atau atu fa'ato'aga sola a Ausetalia i tului a Amerika

Saina-Kanata PV heavyweight Canadian Solar mo se aofaiga e lei faailoaina na aveese mai ai le lua o ana galuega faatino o le malosiaga o le la i Ausetalia faatasi ai ma le tuufaatasia o malosiaga o le 260 MW i se vaega o le United States Energy sauai malosi Berkshire Hathaway Energy.

Na fa'ailoa mai e le fai fa'ato'aga a le Solar ma le fa'atupuina o le poloketi Canadian Solar ua mae'a ona fa'atau atu le 150 MW Suntop ma le 110 MW Gunnedah fa'ato'aga sola i le fa'aitulagi o Niu Saute Uelese (NSW) i le CalEnergy Resources, o se lala o le kamupani fa'aeletise fa'avae i Peretania Northern Powergrid. O lo'o umia e Berkshire Hathaway.

O le Suntop Solar Farm, latalata i Ueligitone i le ogatotonu i matu o NSW, ma le Gunnedah Solar Farm, i sisifo o Tamworth i le itu i matu-sisifo o le setete, na maua e le Canadian Solar i le 2018 o se vaega o se fefaʻatauaiga ma le atinaʻe faʻafouina faʻafouina a Netherlands Photon Energy.

Fai mai le Canadian Solar, o faatoaga a le la e lua, o loʻo i ai le malosi tuʻufaʻatasia o le 345 MW(dc), ua maeʻa tele ma o loʻo faʻamoemoe e gaosia le sili atu i le 700,000 MWh i le tausaga, e aloese ai mai le sili atu i le 450,000 tone o le CO2-e tutusa i tausaga taʻitasi.

O le Gunnedah Solar Farm o se tasi lea o aseta a le la o lo'o fa'atinoina e Ausetalia ia Iuni ma fa'amaumauga maiRystad Malosiagae fa'ailoa mai ai o le fa'ato'aga sola sili ona lelei i NSW.

Canadian Solar fai mai o Gunnedah ma Suntop poloketi o loʻo faʻamaonia i se taimi umimaliliega fa'atosinama Amazon, o se tasi o kamupani tele fa'atekonolosi fa'alotoifale tele i le lalolagi.Na sainia e le ofisa tele a le Iunaite Setete se maliega faʻatau eletise (PPA) i le 2020 e faʻatau ai le 165 MW tuʻufaʻatasia o gaosiga mai fale e lua.

I le faʻaopoopoga i le faʻatau atu o poloketi, na fai mai Canadian Solar ua ulufale atu i se maliega tau atinaʻe tau-tausaga ma CalEnergy, o loʻo umia e le US investment titan Warren Buffet, lea e maua ai se faʻavae mo kamupani e galulue faʻatasi e fausia le tuputupu aʻe o le Canadian Solar. paipa malosi fa'afouina i Ausetalia.

"Matou te fiafia e galulue faʻatasi ma CalEnergy i Ausetalia e faʻatupulaia a latou malosiaga faʻafouina," o le tala lea a le Canadian Solar ma le pule sili o Shawn Qu i se faʻamatalaga.“O le fa'atauina atu o nei poloketi i Niu Sau Uelese ua saunia ai le ala mo le malosi o le galulue fa'atasi i le va oa tatou kamupani ta'itasi.

“I totonu o Ausetalia, ua matou aumaia nei ni poloketi se fitu i le NTP (notice-to-proceed) ma tua atu ma o loʻo faʻaauau pea ona atiaʻe ma faʻatupulaʻia le matou tele-GW sola ma le teuina o paipa.Ou te tulimatai atu i le faʻaauauina o le sao i le faʻapalapalaina a Ausetalia ma le faʻaleleia o malosiaga faʻafouina."

Canadian Solar o loʻo i ai se paipa o poloketi e tusa ma le 1.2 GWp ma Qu fai mai o loʻo ia faʻamoemoe e faʻatupulaia galuega a le kamupani o le la ma pisinisi tuʻuina atu o le la i Ausetalia, aʻo faʻalauteleina i isi vaega C&I i le itulagi.

“Tatou te va’ai atu i se lumana’i manuia a’o fa’aauau pea ona fa’alauteleina e Ausetalia le maketi o malosiaga fa’afouina,” o lana fa’aaliga lea.


Taimi meli: Iul-08-2022

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou